Devil’s Delight

Introduktion

Devil’s Delight är en fantastisk slot som bjuder på ett härligt djävulstema. I det här spelet har speltillverkaren NetEnt skapat en spelautomat som bjuder på skräck och spänning. Gravstenar, pentagram, 666-symboler och grymma bonusspel som skapar en unik känsla som gör spelstunderna riktigt underhållande. Med snygga grafiska effekter har man lyckats att skapa ett spel som väcker spelaren till liv! Dessutom bjuds det på gratis spins som gör spelandet mycket bättre och hjälper dig att komma närmare den där drömresan. Det här är verkligen ett spel du sent kommer glömma, eftersom det bjuder på både spänning och bra bonusar!

Det visas tydligt i Devil’s Delight att NetEnt satsar stort på att skapa underhållande spel i hög kvalitet som samtidigt är mycket vinstgivande. I detta spel är målet att samla på dig så många själar som möjligt för att sedan para ihop dessa med olika synder. Med den animerade grafiken och ett bakgrundsljud som peppar kan man inte annat än förundras över skaparens förmåga att kombinera lite av varje för att sedan leverera en komplett videoslot – Devil’s Delight. Förutom bonusar får du även wilds, vilket innebär större vinstchanser för dig, och ett steg närmare till den där stora vinsten som väntar.

Vinstlinjer och insatser

Med Lucifer själv i spetsen är Devil’s Delight ett rafflande spel som imponerar på de allra flesta. Det är egentligen inte så konstigt när du får en härlig blandning av bonusspel, wilds och gratis spins. Dessutom har spelet 20 vinstlinjer där du kan satsa din lycka på 10 olika insatsnivåer – som du enkelt matchar med dina insatser. Insatserna kan vara från en liten insats som 0,01 euro upp till 100 euro, där du har möjligheten att kamma hem storvinsten på 100 000 euro. Helt otroligt spännande! Det här är garanterat ett spel som kommer underhålla i flera timmar, minst!

Tema och grafik

Grafiken i Devil’s Delight är utan tvekan skapad med glimten i ögat. Utöver djävulska figurer och andra tillhörande symboler är det eld och röd färg som dominerar. Det är inte alls lika läskigt som det låter, faktum är att det animerade temat kan kännas lite barnsligt emellanåt. Det tillkommer ett bakgrundsljud som susar och ska ge spelet den där mystiska känslan, vilket det gör till en början men efter ett tag blir det ganska enformigt. Överlag är spelet lättnavigerat och alla funktioner syns tydligt på kontrollpanelen. Vinstlinjerna ligger längs med sidorna på spelbanan, vilket vid första anblick smälter bra in i temat och kan vara lätt att missa.

Bonusfunktioner i Devil’s Delight

Spelet innehåller två bonusspel varav den ena heter Soul Reaper. Här ska du samla ihop själar tills Soul-O-Metern fylls till max. Detta gör du genom att få symbolen med liemannen på tredje, fjärde och femte hjulet i ett och samma snurr. Därefter ska du para ihop rätt själ med rätt synd. När själsmätaren är fylld till max kommer du att skickas till nästa bonusspel som heter Sin spin. På Sin spin-rundan kommer du se att de symboler som visades i grundspelet nu har ersatts av vinstsymboler. Med dessa symboler får du mer vinstchanser och dessutom belönas du med 10 Sin spins.

Positivt med Devil’s Delight

-Denna spelautomat har mycket generösa gränser vad det gäller spelinsatserna – från endast 0,01 euro upp till 100 euro vilket passar allas plånböcker. -Spelets bonusspel Soul Reaper och Sin spin gör hela spelet unikt och framför allt spännande eftersom dessa inte bara är roliga utan ökar också spelares vinstchanser. -När turen faller in och du når Devil’s Delight högsta vinst är du lycklig vinnare av 200 000 mynt. -Spelets RTP (Return To Player) är på hela 97,6 %, vilket är högt för att vara en spelautomat. -Du kan med stor fördel spela Devil’s Delight även på mobil och surfplatta.

Negativt med Devil’s Delight

-Spelautomatens tema hade kunnat varit lite roligare och snyggare animerat, att det varit lite mer seriöst gjort. -Ljudet i spelet hade kunnat vara lite mer varierande då det blir väldigt enformigt och det blir nästan irriterande efter en längre spelstund. -Tyvärr innehåller spelet ingen progressiv jackpott som många spelare gärna vill ha, det gäller att ha turen på sin sida för att vinna den högsta vinsten. -Det är svårt att ta sig till den andra bonusrundan, Sin spin, eftersom det krävs en hel del tur och höga insatser för att det ens ska generera i någon vinst överhuvudtaget.

Sammanfattning

Devil’s Delight har funnits ett par år på marknaden nu men är fortfarande en spelautomat som spelare återvänder till. Det finns en klar anledning till detta. Det finns många specialfunktioner som ökar vinstchanserna och att det är ett helsikes humoristiskt tema. Bakom spelet ligger välkända NetEnt som också ligger bakom flera av marknadens populäraste spelautomater. Devil’s Delight är en fartfylld glädjespridare som sällan gör någon uttråkad. Det bjuder inte bara på spänning, humor och en gränsöverskridande design, utan hela spelets upplevelse känns inte som en spelautomat utan som ett vanligt spel som man vill spela bara för att det är roligt. Kolla spelet du med så får du se!