Mega Moolah

Introduktion

Denna videoslot är utvecklad av Microgaming, som idag är en av de största spelleverantörerna inom branschen. I Mega Moolah bjuds du med på ett äventyr på Afrikas savann. Du får ta del av en färgglad design, en supersnygg grafik och mysiga ljud från savannens djur som bakgrundsljud. Som pricken över i:et har du också chansen att vinna en av fyra olika progressiva jackpottar. Detta är en enkel slot som spelas på 5 rullar och har 25 stycken vinstlinjer. Det är det perfekta spelet för nybörjaren såväl som för den erfarna spelaren som vill ha chansen att kamma hem den stora jackpotten.

Mega Moolah erbjuder fyra olika progressiva jackpottar – mini, minor, major och mega. Att de är progressiva betyder att jackpottens vinstsumma växer varje gång du snurrar hjulen i spelet. Ju fler spelare som spelar Mega Moolah, desto högre blir jackpotten. En fördel med Mega Moolah är att du kan spela det på mobila enheter, vilket innebär att du kan spela det när du vill och var du än är. Allt du behöver ha är en bra internetuppkoppling för att efter ett par snabba klick kunna börja spela. Du kan spela det såväl i din iPhone som i din Android eller via surfplattan.

Vinstlinjer och insatser

Du spelar Mega Moolah på 5 hjul och 3 rader, och har totalt 25 stycken vinstlinjer. Du kan vinna allt från några enstaka kronor upp till tusentals kronor, eller betydligt mycket mer om du har turen att träffa någon av de stora jackpottarna. I grundspelet kan du vinna upp till 75 000 mynt, medan du i free spins-rundorna kan vinna över 200 000 mynt. Du ställer själv in din insats genom att ändra både myntvärde och insatsnivå. Myntvärdet kan du ställa in mellan 0,01 och 0,05 euro. Den största insatsen du kan göra per snurr är 125 mynt.

Tema och grafik

I Mega Moolah förflyttas du till den afrikanska savannen, då temat i spelet är safariinspirerat. Spelplanen dekoreras av ett flertal vackra afrikanska djur, såsom apor, lejon, elefanter och giraffer. I bakgrundsljudet kan du höra sorlet av insekter, djur som grymtar på håll och läten från de exotiska fåglarna. Har du tur och lyckas ta dig till jackpotthjulet får du höra spännande trummor med mässande sång. Symbolerna i Mega Moolah består utav bokstäver och siffror men även utav de exotiska afrikanska djuren. Dessa djur är charmigt skapade och kommer med sina egna miner och animationer när de ingår i en vinstlinje.

Bonusfunktioner – vilka funktioner vill man snurra fram?

Hos Mega Moolah har du chansen att kamma hem fyra hela jackpottar som du endast kommer åt via spelets bonushjul. Till detta hjul förflyttas du slumpmässigt under spelets gång. Bonushjulet har delats upp i olika delar som fått olika färger som indikerar de olika jackpottarna. Delarna är dekorerade med olika fotspår. Lyckas du få fram scatter-symbolen, som är en apa med rött hår, betyder det att free spins-läget startar. I detta läge får du ta del av 15 free spins, samtidigt multipliceras dina vinster med 3. Wild-symbolen är ett lejon och som vanligt ersätter denna alla andra symboler och dubblerar dina vinster.

Positivt – Vad gör detta spelet så bra?

– Det som är extra bra med denna videoslot är att den erbjuder fyra olika jackpottar – dessa är progressiva, vilket betyder att jackpotten ständigt växer när någon spelar Mega Moolah. – Mega Moolah är ett väldigt generöst spel när det kommer till vinster och ger dig många chanser att aktivera multiplikatorn som ökar dina vinster. – Safaritemat ger en trevlig och mysig atmosfär – bakgrundsljuden och animationerna är mycket fängslande och får dig snabbt att fatta tycke om spelet. – Mega Moolah är inte så avancerat, utan är lätt att lära sig för de flesta. – Du kan ändra din insats från 0,25–6,25 euro per snurr, vilket gör att spelet passar de flesta.

Negativt – Vad kan förbättras?

– Mega Moolah är inte ett spel för dig som gillar casinospel som innehåller mycket action, då det är rätt så enkelt och inte direkt fartfyllt. – Även om det är lätt att falla pladask för de små glada animerade djuren kan det emellanåt kännas som om du tittar på en animerad film. – Bonusrundan aktiveras visserligen slumpvis, men slumpen verkar komma lite oftare om du spelar på det högsta myntvärdet och de högre insatsnivåerna. – Mega Moolah har idag några år på nacken och kan därför inte mäta sig med de nyaste spelen som innehåller en massa häftiga animationer och funktioner.

Sammanfattning

Mega Moolah är idag en av de mest spelade slotsen från Microgaming. De bjuder i detta spel på riktigt bra underhållning med ett härligt safaritema och alla de exotiska djuren. Grafiken i spelet är snyggt designad och de har lyckats skapa en mysig atmosfär. Under spelets gång kommer bonusspelet att starta automatiskt, vilket innebär att du har chansen att vinna en av de stora jackpottarna. Du får även njuta av både wilds och scatters som kommer att multiplicera dina vinster och ge dig free spins. Oavsett om du är nybörjare eller en spelare med erfarenhet är detta definitivt ett spel du borde testa.